tiistai 28. toukokuuta 2013

PariisissaKevätkeleihin valmistui ohut neuletakki. Se on neulottu ylhäältä alas oikein mukavantuntuisesta silkkilangasta. Aikomuksena oli tehdä siitä lyhyempi, mutta päätin käyttää kuitenkin koko langan, tuskin olisin keksinyt niin pienelle ylijäämälle järkevän käyttötarkoituksen.
Sekä edessä että takana keskellä on helppoa kuvioneuletta, vaikea tosiaan saada hyvää kuvaa.

Kuvissa näkyy taustalla Triumfikaari, vietin nimittäin pitkän viikonlopun Pariisissa. Matkustelussa ei sinänsä ole mitään erikoista, erityisen teki matkasta se, että annoimme sen syntymäpäivälahjaksi 80 vuotta täyttäneelle äidilleni. Mukaan lähtivät minun lisäksi tyttäreni ja veljen vaimo - naisenergiaa parhaimmillaan!

Sää siellä oli itse asiassa niin viileä, ettei ilman ulkotakkia edes pärjännyt, täällä Oulussa taas on sellaiset helteet, että takin paikka onkin kaapissa.

Malli: oma

Lanka: BC Garn Tussah Tweed (100% tussah silk)

Puikot: 3,0         Menekki tasan 200 grKuvassa oikealla grand old lady ihailemassa Louvre'n taideaarteita. Itse jouduin istahtamaan monta kertaa  alas, mutta hän ei jalkojen leputteluun aikaa tuhlannut.

PARIISIS
Kudusin kevadilmade jaoks kerge kampsuni. See on kootud ülevalt alla, mõnusast siidlõngast. Kavatsus oli teha tegelikult lühem kampsun, kudumise ja proovimise käigus otsustasin siiski kogu lõnga ära kasutada, midä ma selle vähese ülejäägiga ikka teeksin. Ees ja taga keskel on lihtne muster.

Piltide taustal paistab Triumfikaar, veetsin nimelt pika nädalavahetuse Pariisis. Reisimises pole iseenesest midagi imelikku, eriliseks tegi selle asjaolu, et andsime reisi kingituseks mu 80-aastaseks saanud emale. Koos meiega tulid kaasa mu tütar ja vennanaine - nii et tõeline naisenergia!
Ilm oli Pariisis tegelikult nii külm, et kampsunist ei piisanudki. Siin Oulus on jälle selline leitsak, et kampsun on pandud kappi oma aega ootama.

Viimasel pildil on grand old lady Louvre kunstiaardeid imetlemas. Mina pidin mitu korda maha istuma, aga temal seal jalgu puhata aega ei olnud.

9 kommenttia:

 1. Istuupa hyvin päällä. Pinta on ihanan elävä, kun lanka ei ole vain yksivärinen. :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen menossa kesällä Pariisiin, reissu on jo varattu:)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva villatakki. Kivasti, kun kuviota ei ole koko takillinen.

  VastaaPoista
 4. Sinä olet ollut kovin ahkerana koko tämän toukokuunkin. Vaikka mitä neulonut. Villatakkikin on ihan kiva. Mitäs siitä vaikka ei kuvio näy kuvassa kun sen itse tietää.

  VastaaPoista
 5. Kaunis takki! Pariisi on ihana kaupunki!

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka kaunis takki. Jotain tuollaista on minunkin päässäni muhinut, kun tyttäreni pyysi jotain ruskeaa perustakkia. Napakkaa päällä ja ei mitään monimutkaisia kuvioita. Syksymmällä aion sen pistää puikoille.

  VastaaPoista
 7. Kaunis neule ja hienosti kuvattu riemukaaren luona.
  Mukavaa alkanutta kesäkuuta ♥

  VastaaPoista
 8. Kaunis neule ja täydellinen väri!

  VastaaPoista