torstai 16. elokuuta 2012

Neulesatoa

Olen alkanut vähitellen palauttamaan kuvia vanhaan, Vuodatuksen blogiini. Tuntui niin surulliselta jättää se haavoittuneena taaksepäin, varsinkin kun kuvat ovat muissa tiedostoissa tallessa. Tervetuloa siis vilkaisemaan entiseenkin blogiini. Olen ehtinyt palauttaa tämän vuoden kuvat ja aion lähiviikkoina siirtää ainakin suurimman osan viimevuotisista. Onneksi blogini oli vain puolitoistavuotias. Kaipaan Vuodatuksen yksinkertaisuutta, mutten aio kuitenkaan palata siihen.

Uusi blogini näyttää vielä orvolta eikä tunnu kovin omalta.
Koska blogin yksi tehtävä on muistojen arkistointi, tuon tännekin aina joskus kuvia edellisestä blogista. Vaikka se tuntuisi säännöllisistä lukijoista pitkästyttävältä, tarvitsen sitä itseäni varten.

Tänään muistelen sen vuoden neulepuserosatoani. Olen vanhassa blogissa monesti maininnut, että neulon kaikkein mieluiten puseroita ja takkeja, ei niin ikään sukkia tai asusteita. Lankojakin on odottamassa ainakin 15-20 neuleen verran (aivan hullua, tiedän kyllä!).

Tänä vuonna on käynyt näin, että kuukautta kohti on syntynyt neule. Sinnittelen tosiaan kovasti, ettei elokuulle tulisi yhtään, koska jopa minä ymmärrän, ettei ole mitään järkeä neuloa kahtatoista puseroa vuodessa.

Vuonna 2012 on syntynyt sellaista:

tammikuussa:
helmikuussa:

maaliskuussa:


huhtikuussa:


toukokuun neule:


ja kesäkuussa jo nähty Noro:


Enemmän kuvia ja tarkemmat tiedot siellä. Heinäkuun neuleen kuvat laitan lähiaikoina, sitäkin olen ehtinyt jo monta kertaa pitää.

Minu vanast, Vuodatus-blogiplatvormis olnud blogist kadusid kõik pildid Vuodatuse elektrikatkestuse tõttu. Seetõttu kolisin nagu paljud teisedki siia. Olen hakanud siiski laadima pilte tagasi ka vanasse blogisse, õnneks on mul nad mujal alles. Ülalpool on kokkuvõte minu selle aasta pluusidest ja kampsunitest. Juulikuu toodangu esitan lähipäevadel. Täpsem info ja rohkem pilte nende kudumite kohta on vanas blogis.

4 kommenttia:

 1. Hauska kooste tämän vuoden paidoista. Minä en kyllä taida vuodatuksen blogiini kuvia takaisin laittaa, jos en nyt jotain kumman tarmon puuskaa saa.

  VastaaPoista
 2. Kauniita !
  Minäkin varmaan laitan kuvia vanhoista tekeleistäni, jossain vaiheessa :)

  ps. sulla on sananvarmennus päällä !!!

  VastaaPoista
 3. Kauniita neuleita! Olen aivan uusi lukija ja jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä tuleman pitää :)!

  VastaaPoista
 4. Ihan kiva katsella vanhempiakin töitä. Sulla kaikki niin kauniita ja jokainen eri mallia. Kyllä niitä katselee toistamiseenkin.

  VastaaPoista