keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Palavirkkausta


Käsityöpäiväkirjani mukaan aloitin peiton virkkaamisen heinäkuussa 2011. Ikuisuusprojekti - ja valmista tuli! Tarkoitus oli tehdä nojatuolin peitto, koska tuolin kangas ei mielestäni sointunut ollenkaan olohuoneemme väreihin. Noh, kuukaudet vierivät ja värejäkin on vaihdettu useita kertoja. Matto näyttää nyt liian levottomalta (pitäisikö osta uusi?), mutta ainakin seinän väri on yhteensopiva.


Käytin kaikkia mahdollisia villalankajämiä, vain tummanpunaista Nallea ostin juuri tätä varten. Kahta samanlaista palasta ei todennäköisesti löydy.Värileikit ovat mun juttuni, voisinkin aloittaa seuraavan.

HEEGELDATUD MOTIIVID: Olen märkinud käsitööpäevikusse, et alustasin selle töö 2011.aasta juulis. Ja valmis on! Tahtsin teha sellise tugitoolikatte, mis sobib kokku meie elutoa värvidega. Noh, aeg on veerenud ja värvegi on toas muudetud palju. Põrandavaip tundub nüüd liiga kriiskavana, aga vähemalt seinatoon on sarnane.
Kasutasin peamiselt villalõngajääke, ainult tumepunast Nalle-lõnga ostsin juurde. Arvan, et tööst ei leidu kaht samasugust motiivi.
Värvimängud on see, mida naudin. Peakski alustama järgmise...


7 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta. Yksi sävy rauhoittaa kaikki muut, hieno lopputulos.

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikästä olemaat silti liian kirjana. Onko tuo siun oma malli vai löytyykö se täältä netin ihmemaailmasta?

  VastaaPoista
 3. Värit ovat niin yhteensopivia, että on vaikea uskoa, että ne ovat jämälankoja.

  VastaaPoista
 4. Kiva tapa hyödyntää jämiä! Reilun vuoden vanha työ tosin ei kai vielä ole ikuisuusprojekti, mulla vanhin keskeneräinen on aloitettu vuonna 1998... ;-)

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen peitto,tosi kivat ovat sävyt ja hyvin yhteensopivat.Lopuksi mukava kuva koristekaalista. Mä tykkään niistäkin kovasti,vaikka tänäsyksynä minulla ei sellaisia olekkaan.

  VastaaPoista
 6. Kiva, positiivinen mummolafiilis tuossa peitossa!

  VastaaPoista