sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Vapaapäivän viehätys

Vapaapäivä on sellainen päivä, kun ei ole mitään pakollista tai kiireellistä tekemistä. Voi tehdä mitä huvittaa ja saada jopa jotakin aikaiseksi.

Vapaapäivänä voi virkata "mekon" tylsännäköiselle roskakorille.


Vanhan käsityökorin voi spraymaalata ja vuorittaa kankaalla.


Vapaapäivänä voi koota 3D palapelin, joka on odottanut kuukausia nähdyksi tulemista. Tämä olikin muuten hauskaa puuhaa, varsinkin kun koko komeus - Petronas-tornit Kuala Lumpurissa on nähty livenäkin!


Lankalaatikoitakin voisi päällystää,  vaikka tapettipaperilla.Voisi tehdä paljon muutakin, mutta pitää varoa, ettei päivästä tulisi stressipäivä.

Eilenkin oli vapaapäivä, mutta sitä ei lasketa. Aurinko pilkisti ja eilinen olikin pihatyöpäivä.
Meidän kääpiöomenapuu hehkuu ihailtavaa voimaa. Ajatelkaa, 45 omenaa tänä vuonna! Pikkuinen on 5-vuotias, viime vuonna jaksoi kasvattaa 12 omenaa. Poikani suostui mittatikuksi, nuorimies on tosiaan 190 senttinen.

Lisää vapaapäiviä - kiitos!

PUHKEPÄEVA VÕLU: Puhkepäev on selline päev, kus pole kiire ega mingeid kohustusi. Teed ainult seda, mis meeldib ja suudad isegi midagi korda saata.

Puhkepäeval võib lihtsale prügikastile "kleidi" heegeldada või siis vana käsitöökorvi ära värvida ja sellele voodri õmmelda.
Puhkepäeval võib kokku panna 3D puzzle, mis juba ammu on kapis oma aega oodanud. See oligi üllatavalt mõnus tegevus, võib-olla sellepärast, et neid kaunitare, Petronas-torne Kuala Lumpuris on lähedaltki vaatamas käidud.
Kui aega jääb, võib katta kingakarpe tapeedipaberiga, teadagi lõngakarpideks.

Eilegi oli puhkepäev, aga see ei loe. Ilm oli seevõrd soodne, et eilsest tuli õuetöödepäev. Meie kääbusõunapuu näitab oma jõudu. Tervenisti 45 õuna sel aastal! Ise on alles 5-aastane, eelmisel sügisel kinkis meile vaid 12 õuna. Poeg soostus olema mõõdupuuna, tõsi, tema on meil 190 sentimeetrine.

Oleks vaid rohkem puhkepäevi!6 kommenttia:

 1. Erinomainen vapaapäivä! Tosi herkullisia kuvia. Tykkään muuten tosi paljon tästä sun uuden blogin ulkoasusta. Tausta on herkkä ja tuo yläpalkin kuva tosi upea!

  VastaaPoista
 2. Ihania punaisia omenia, eikä yhtään rupisia niinkuin meillä tänävuonna.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä olet ollut ahkera vapaapäivänä. Minä kuvittelisin vapaapäivän sellaiseksi, että vaan istuskellaan ja neulotaan sukkaa rauhalliseen tahtiin. Sellaisia päiviä ei vain tunnu olevan, vaan vapaapäiväni ovat kuin sinun, täynnä puuhastelua!

  VastaaPoista
 4. Kiva vapaapäivä!
  Tuo käsityökorin vuorittaminen on hyvä idea; taidanpa alkaa etsiä kangasta...

  VastaaPoista
 5. Ihania uudistuksia. Ei tuo nyt roskikselta näytä, vaan voisi olla vaikka lankakori :)
  Vapaapäivä on kyllä kiva !

  VastaaPoista
 6. Kyllä, joskus saa helposti kaikenlaista aikaiseksi, kun ei suunnittele tekevänsä mitään... Kymmenen pistettä sinun vapaapäivällesi!

  VastaaPoista