torstai 27. joulukuuta 2012

Yhteenveto 2012

Katsoessani taaksepäin käsityövuotta 2012 voin todeta, että se on ollut yllättävän tehokas. Olen neulonut 12 isompaa neuletta, takkeja ja puseroita, niistä 9 itselleni ja 3 tyttärelle. (Ja vain yksi menee purkuun!) En ole kyllä koskaan aikaisemmin tehnyt sellaista määrää yhden vuoden aikana. Syynä on ollut ehkä se, että viime vuonna ostin paljon lankaa ja oli paljon toteuttamista odottavia ideoita ja sopivia neulemalleja. Toinen syy on se, että tykkään neuloa juuri vaatteita.

Vuoden mieluisimpia neuleita ovat olleet nämä kolme, kaikkia on pidettykin kiitettävästi.


Vuoden lempilankani on ollut Dropsin Baby Merino, juuri siitä syntyi limevärinen kesätakki.

Kulunutta vuotta kuvaa sekin tapahtuma, että jouduin vaihtamaan blogipalvelinta. On vieläkin hiukan haikea mieli, vaikka olen palauttanut vanhan blogin kuvat ennalleen ja käyn aina joskus selailemassa arkistoani.

Suunnitelmia ensi vuodelle? En tee yleensä pitkän aikavälin suunnitelmia, mutta kaksi neulevaatetta on kesken ja sukkalankoja on kertynyt varastoon sen verran, että niillekin voisi tehdä jotain.
Loppuvuosi on aikomus viettää perheen ja käsitöiden parissa. No joo, tänään tuli käytyä lankaostoksilla, Dropsin ale kun jatkuu vielä muutaman päivän.

KOKKUVÕTE 2012: Kui teen tagasivaate käesolevale aastale, võin üllatanult tõdeda, et on olnud aktiivne käsitööaasta. Olen teinud 12 suuremat kudumit, kampsuneid ja sviitreid, neist 9 endale ja 3 tütrele. (Ja ainult üks läheb ülesharutamisele!) Ma pole kunagi varem kudunud nii palju ühe aasta jooksul. Põhjuseks on ilmselt see, et ostsin eelmisel aastal palju lõnga ja leidus palju teostamist ootavaid ideid ja sobivaid mudeleid. Teine põhjus on see, et mulle meeldib kududa just nimelt riideid, midagi, mida saab selga panna.
Valisin välja kolm enda jaoks kõige õnnestunumat kudumit, kõiki neid olen ka kandnud päris palju.
Aasta lemmiklõng on olnud Dropsi Baby Merino, just sellest on kootud laimivärvi suvekampsun.
Minu käsitööaastat iseloomustab seegi asjaolu, et pidin vahetama blogiserverit. Suurem osa töid on mu vanas blogis ja veelgi on veidi kahju, et nii läks, kuigi kõik on seal alles ja eks ma käin ikka vahel oma arhiivi lehitsemas.
Tulevikuplaanid? Üldiselt ma ei tee eriti plaane, aga praegu on kaks kudumit pooleli ja kapp on täis sokilõngu, mis ootavad uuel aastal teostamist.

Aasta viimased päevad kavatsen veeta koos pere ja käsitöödega. No jah, täna käisin ka lõngapoes, Dropsi allahindlused ju kestavad veel mõne päeva.

6 kommenttia:

 1. Vuodatukseen miekin vielä haikailen, mutta siellä ongelmat vain jatkuvat, joten paluuta ei ole.

  Ihania ovat nuo siun neuleesi! Mukavaa uutta neulevuotta!

  VastaaPoista
 2. Paljon olet vuoden sisään neulonut ja niin kauniita puseroita.
  Minäkin eilen kirjoitin blogissani että käyn välillä haikailemassa vanhaa blogiani. Minäkin olen melkein kaikki puuttuvat kuvat saanut palautettua, paitsi semmoisia en saa mistään, joissa joku neule oli kesken.

  VastaaPoista
 3. Upeita töitäsi on aina kiva käydä katsomassa.
  Parasta valmiissa neuleissa on se, että ne tulee käyttöön, eikä jää pitämättä.

  VastaaPoista
 4. Oi miten upeita töitä olet tehnyt.
  Mukavaa loppuvuotta Sinulle

  VastaaPoista
 5. Tosi tuottelias vuosi. Juu, vuodatuksella tuntuu ongelmat jatkuvan...

  VastaaPoista
 6. Bloggaustahti on kyl hiipunut täälläki kun on aina välillä huudeltava teinejä apuopeksi sen jälkeen kun oli pakko sanoa vuodatukselle kiitos ja heippa. On se niin kinkkistä tällä iällä opetella uuteen. Mut mennään etiäpäin vaikka sisulla.
  Niin kauniita neuleita täällä sinulla on kyllä ja arvaas mitä? Luulen et minunki lempparilanka oli ja on ehkä edelleenki tuo Dropsin Baby Merino. Sitä on vaan niin ihanaa neuloa ja hintakin on passeli.

  VastaaPoista