perjantai 5. huhtikuuta 2013

Lehtipitsi


Lehtikuvioinen pitsihuivi oli helppo ja nopea neuloa. Langat olen ostanut joskus sukkia varten ja yhdet niistä tehnytkin.


Jo silloin ihmettelin langan koostumusta, sitä langankierteessä näkyvää ohutta valkoista säiettä, joka teki neulomisesta hiukan hankalan. Väri on kyllä niitä mun lempisävyjä.


Tälle huiville ei ole vielä omistajaa, menee luultavasti lahjaksi, vaikka värit sopivatkin yhteen edellisen postauksen sormikkaiden kanssa. Villahuivit vievät aika paljon tilaa, tuntuu, että niitä pursuu joka laatikosta. Voiko huiveja olla liikaa?Malli: Verena Stricken 4/2011

Lanka: Regia The Sock Wool "Hand-dye effect" (70% wool 25% polyamid 5% acrylic)

Puikot: 3,0        Menekki 96 gr


Olen huomannut, että minussa on aina levottomuutta, kun ei ole yhtään neulepuseroa tekeillä. Vika on nyt korjattu, uusi tunika on puikoilla. Olo helpotti heti!

LEHEMUSTER
Lehemustriga rätikut oli mõnus kududa. Ostsin kunagi seda lõnga sokkide jaoks ja ühed olen teinudki, aga minu arust see ikka päris sokilõng pole. Imestasin juba siis, miks lõngakeerus jookseb selline imepeenike valge lõng, mille vahele vardaots kippus kogu aeg minema.

Omanikku rätikul veel pole, kingin arvatavasti ära, kuigi see sobib värvide poolest kokku mu eelmise kirjutise sõrmikutega. Villased rätikud võtavad üsna palju ruumi, tundub, et neid on kodus igal pool. Kas rätikuid saab olla liiga palju?

Olen märganud, et muutun kergesti rahutuks, kui mul pole ühtki kampsunit varrastel. Nüüd on see viga parandatud ja uue tuunika silmused üles loodud. Hakkas kohe kergem!

18 kommenttia:

 1. Todella kaunis huivi! Niin, voiko huiveja olla liikaa? Ei kai... :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi, ihana väri! :) Mulla on myös aina levottomuutta, jos on vaan joku "välityö" (sukka tms.) tekeillä, pitäisi olla aina jotain isompaa. Nyt on kyllä tietoisesti sukkaputki päällä, pakko kuluttaa välillä noita sukkalankojakin. Ja kun ei osaa päättää, minkä ihanan puseron sitä seuraavaksi aloittaisi! :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Minulla on hieman sama ongelma; huiveja pursuaa vähän sieltä sun täältä. Mutta kun niitä on vaan niin ihana neuloa :)

  VastaaPoista
 4. Voi hyvä tavaton miten kaunis huivi. Ei huivi voi tuosta kauniimpi olla ja kun on vielä sinun taitavin käsin neulottu. Kyllä sukatkin ovat kauniit.

  VastaaPoista
 5. Oi että, onpa kaunis ja malliin sopivan värinen. Naminami.

  VastaaPoista
 6. Huiveja ei voi olla liikaa. Miulla ainakin aina puuttuu juuri se oikean värinen ja mallinen huivi.

  Huivisi on todella herkkä ja kaunis.

  VastaaPoista
 7. Jos olet koko väripaletin neulonut läpi, on huiveja liikaa. Joka menoon pitää olla jotain yksilöllistä.
  Ihastuttava väri, kaunis huivi.

  VastaaPoista
 8. Kaunis huivi, ja onpa muutenkin ihania töitä blogin täydeltä täällä! En tiedä voiko huiveja olla liikaa - itse taidan omistaa vain yhden huivin, eikä sekään ole pitsihuivi. Neulomilleni huiveille käy aina niin että päädyn lahjoittamaan ne, kun eivät tunnukaan omilta.

  VastaaPoista
 9. Unelman kauniita molemmat.
  Tuo huivi on niin nätti ettei ole sanoja sitä kehumaan :)

  VastaaPoista
 10. Upea huivi ja ei, ei huiveja voi koskaan olla liikaa! =)

  VastaaPoista
 11. Hauskasti vaihtuu väri pitsissä :) Ei niitä huiveja kyllä voi liikaa olla!

  VastaaPoista
 12. Ihana huivi js kuvio! Mulla on suunnitelmissa ohut musta juhlapitsihuivi, mutta malli on vielä päättämättä. Kun niitä kauniita malleja on niin paljon!

  VastaaPoista
 13. Ihastuttava lehtikuvio, huivissa tosi kaunis!

  VastaaPoista
 14. Voi miten kaunis huivi. Eikä niitä liikaa ole. Lahjoiksi on ainakin jotain vietävää.

  VastaaPoista