torstai 20. kesäkuuta 2013

Pientä mukavaa

Kuka meistä ei pitäisi pienistä yllätyksistä!
Minä sain mukavan arvontavoiton Kiharoiden kätkössä-blogista, kivoja silmukkamerkkejä ja tosi ihanat nappikorvakorut, kirjaimellisesti!


Sydämelliset kiitokset, Lilja!

Muutakin mukavaa on tapahtunut. Kävin Tallinnassa ja mm. täydensin lankavarastoani.
Liann Lõngad-liikkeestä löysin kivantuntuista merinolankaa, panin jo matkalla kaulahuivin alulle.


Sitten kävin lempiliikkeessäni Wool & Woollenissa. Yritän päästä sinne kerran-pari vuodessa Noro-kartioita hypistelemään. Tällä kertaa en sortunut Noroihin, niistä on nimittäin heinäkuussa uusi lähetys tulossa. Ostin sormikkaita varten itselleni uutta Shetlandin villaa, löytyi oikein hyvä värivalikoima.


Taas kerran sain hyvän mielen ystävällisestä palvelusta. Lankamieltymyksistä keskustellessamme olimme myyjän kanssa samalla aaltopituudella. Tiedättehän innostuksen, kun kaksi toisilleen vierasta ihmistä puhuvat täysin samaa kieltä!
Tämä oli nyt mainosta, ei-maksettua kylläkin!

VÄIKESED MÕNUSAD ASJAD
Kes ei armastaks väikesi üllatusi! Mina sain toreda loosivõidu Kiharoiden kätkössä-blogist, silmusemärke ja kenad nööpidest kõrvarõngad.
Suured tänud, Lilja!

On juhtunud muidki toredaid asju. Käisin nimelt Tallinnas ja muidugi ka lõngapoodides.  "Liann Lõngadest" leidsin huvitavat meriinolõnga, alustasin juba reisi ajal salli kudumist. Siis käisin ka oma lemmikpoekeses "Lõng & lõngast/Wool & Woollen". Proovin sinna ikka korra-paar aasta jooksul jõuda, peamiselt Noro lõngu  silitama. Seekord jäid Norod ostmata, juulis olevat uus saadetis tulemas, aga ostsin Shetlandi villa, mis minule on uus kogemus. Plaanis on sõrmikud, eks näe, värvid vähemalt on ilusad.
Pean jälle kiitma selle poe suurepärast sõbralikku teenindust. Teate küll, et kui räägid võõra inimesega millestki, mis mõlemad suurde vaimustusse viib (jutt käib teadagi lõngadest), siis tunned kui meeldiv on olla kellegagi samal lainepikkusel! Tänud sinna!

3 kommenttia:

 1. Upean voiton oletkin saanut. Ihanaa Juhannuksen Aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä lankaostoksia.
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Hih, hyvä että osallistut myös siksi että löysin blogisi! Olen käynyt monesti Liann Lõngadissa ja Karnaluksissa, mutta Wool & Woollenista en ole kuullutkaan, pitää käydä seuraavan reissun yhteydessä! :)

  VastaaPoista