perjantai 6. marraskuuta 2015

Ympyröitä/RõngadTässä on taas sukkia.
Kuvio on tuttu monista virolaisista kinnaskirjoista. Tein ensin pienemmät keltaisella pohjalla ja kun lankaa jäi vielä riittävästi, käänsin toisessa parissa värit toisinpäin ja lisäsin leveyttä yhden rinkulan verran.
Kiva helppo kuvio.

Jälle sokid.
Muster on mitmetest Eesti kindaraamatutest tuttav. Kudusin väiksemad sokid kollasel põhjal ja lõnga jäi just nii palju üle, et jätkus teiselegi paarile. Vahetasin värvid teistpidi ja lisasin  ühe rõngakese võrra laiust.
Kena lihtne muster.Teen lyhyempien bussimatkojen lisäksi pari kertaa viikossa työmatkan naapurikuntaan. Parissakymmenessä minuutissa ehtii neuloa muutaman sukkaraidan.
En ole koskaan innostunut pätkävärjättyjen lankojen pakkokuvioista, mutta niissäkin on näköjään monenlaisia vaihtoehtoja.

Käin paar korda nädalas bussiga naabervallas tööl. Paarikümneminutise sõidu ajal jõuab alati mõne sokitriibu kududa.
Ma ei ole kunagi olnud huvitatud kirjude sokilõngade kohustuslikest mustritest, aga paistab, et neiski on palju erinevaid võimalusi.


Punakirjavien sukkien kuvio on syntynyt Järbogarnin Mellanraggi langasta.
Itse en tarvitse lisää sukkia, aion antaa lahjaksi ja hyväntekeväisyyteen, kohteina vaikka turvapaikanhakijat ja sairaalan syöpäosasto.

Punasekirjude sokkide muster on tekkinud Järbogarn Mellanraggi lõngast.
Ise ma sokke juurde ei vaja, annan need kingiks ja heategevusse, meil kogutakse sokke näiteks turvapaigataotlejatele ja haigla vähiosakonnale.


10 kommenttia:

 1. Tosi kivat nuo keltaiset kuviosukat! Aivan upeita neuleita oli tuolla aiemmissa postauksissa. Suorastaan ihmettelen tuota lilan neuleen kuvion vaatimaa kärsivällisyyttä. Itse en tahdo saada yhden kämmekkään vartta tehdyksi, kun valitsin haasteellisemman mallin.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit ympyräkuvioiset sukat! Ihanat!

  VastaaPoista
 3. Tosi sievä tuo ympyrämalli :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja ympyräsukkia! Varsinkin tuota harmaapohjaista palleroa ihailen. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania sukkia! Erityisen kaunis malli ja värimaailma noissa keltaharmaissa sukissa!

  VastaaPoista
 6. Kyllä sopii kauniisti yhteen keltainen ja harmaa. Kiva kuviokin.

  VastaaPoista
 7. Ai mitkä pompulat, melkein kuin leopardin pilkut, tykkään.

  VastaaPoista