perjantai 26. helmikuuta 2016

Vihertää/RohetabKerrankin olen täysin tyytyväinen. Tuubihuivista tuli juuri oikean kokoinen, ei liian tiukka eikä liian löysä.
Kaikki lanka tuli käytettyä loppuun ja olin varma, että pituutta ei saatu riittävästi. Onneksi kastelu venytti  sen verran, että 125 cm on ihan sopiva kaksinkertaiseksi huiviksi.

Seekord olen väga rahul. Torusall on õige pikkusega, ei pigista ega ole nii lõtv, et tuul pääseks kaela kallale. Kasutasin kogu lõnga ära ja kartsin, et pikkus ei tule välja. Õnneks märjakskastmine venitas salli sobivasti 125 sentimeetriliseks ja sellest piisab, kui kannad kahekordselt.Tuubi on siis neulottu pyöröpuikoilla putkena ja päät yhdistetty silmukoimalla. Paksu ja lämmin se on - käytännössä nelikertainen, vilukissana olen pitänyt sitä nyt joka päivää.
Kuvio on mielestäni hyvin kaunis, löysin sen sieltä.

Sall on niisiis kootud ringvarrastega toruks ja otsad ühendatud silmamisvõttega.
Sellest tuli hästi soe ja pehme, põhimõtteliselt ju neljakordne, minusugune külmavares vajab just selliseid. Olengi kandnud iga päev.
Muster on minu meelest väga kena, leidsin sealt.Myöhemmin huomasin sattumalta, että minulla on hyllyssä Knit Noro-kirja, jossa eri suunnittelija on käyttänyt kuviota neuletakissa. Tuo takki on ollut itselläni aikomus neuloa ja langatkin odottavat, mut en ole enää varma, viitsinko alkaa neulomaan samaa tuttua kuviota. Kuvio on kyllä helppo, ilman pitkiä langanjuoksuja.
Toinen, ruutukuvio on oma viritys.
Vihreää puseroa olen esitellyt täällä ja pipoa täällä.

Hiljem märkasin juhuslikult, et mul on riiulis raamat "Knit Noro", kus teine disainer on kasutanud sama mustrit kampsuni juures. Mul on tegelikult olnud mõttes see kampsun kunagi kududa ja lõngadki on olemas, aga nüüd ma ei tea, kas viitsin tuttavat mustrit jälle kasutada. Muster on tegelikult küll lihtne, ilma pikkade lõngajooksudeta.
Teine, ruutudega muster on mu enda nuputatud.
Rohelisest džemprist olen kirjutanud siin ja mütsist siin.

Langat/Lõngad: BBB Meriseta (70% merino 30% silk) - vihreä/roheline
                        Novita Nalle Taika (75% villa 25% polyamid) - vaalea/hele

Puikot/Vardad: 4,0            Menekki/Kulus yht. 235 gr
9 kommenttia:

 1. Upea!! Kokokin näyttää juuri sopivalta.

  VastaaPoista
 2. Siitä tuli tosi kaunis - on kyllä syytäkin olla tyytyväinen! Kiva idea tuo kahden erilaisen krjoneuleen yhdistäminen samaan neuleeseen,

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Tuo kuvio on kyllä tosi kiva.

  VastaaPoista
 4. Upea! Ja sopii selvästikin hyvin joukkoon. :)

  VastaaPoista
 5. Tuubihuivista tuli oikein hyvännäköinen! Vihreä on aina hyvä väri :)

  VastaaPoista
 6. Oi, kui ilus tulemus! Nii hästi sobib :)

  VastaaPoista
 7. Hieno! Kirjoneuleena tuubista tuleekin lämmin eikä sitä tarvitse montaa kertaa kiertää kaulan ympäri, tosi upea on!

  VastaaPoista