lauantai 2. huhtikuuta 2016

Ritz


Viime aikoina on tullut istuttua bussissa ja junassa useampanakin viikonloppuna ja samanlaisia reissuja on edelleen tulossa.
Mukana on kulkenut yksinkertaisia matkaneulomuksia. Minä en tarvitse enää yhtään huivia, mutta niitä on vaan niin ihana neuloa. Jätetään tämäkin odottamaan sopivaa saajaa.
Ohjeessa käytettiin arvokkaampaa lankaa ja koristeena helmiä, minun huivi on ilman niitä ja tuiki tavallisesta villalangasta. Yllättävän iso siitä tuli ja juuri koko antaa sille tiettyä juhlavuutta..

Olen istunud viimasel ajal mitmel nädalavahetusel bussis ja rongis ning samasuguseid nädalalõppe on veelgi tulemas. 
Kaasas on alati mingi lihtne reisikudum. Minu rätikukollektsioon on juba ammu ületanud enda vajadused, aga neid on lihtsalt nii mõnus kududa. Eks pikapeale leidub sellelegi sobiv omanik.
Originaalis kasutati väärtuslikumat lõnga ja kaunistusena pärleid, mina jätsin need ära ja lõng on ka täiesti tavaline villane. Vannitamine venitas rätiku üllatavalt suureks ja see toob niigi lihtsale esemele teatud pidulikkust.Malli/Mudel: Glitz at the Ritz, Knitty First Fall 2013

Lanka/Lõngad: Novita Pikkusisko, Drops Fabel

Puikot/Vardad: 4,0

Menekki/Kulus: 99 gr6 kommenttia:

 1. Huiveja on kyllä kiva neuloa! Ihana malli tässä ja hieno väriyhdistelmä - tosi kaunis huivi!

  VastaaPoista
 2. Mukava huivin malli. Tuollaisen voisi tehdä, vaikka itse en ole ollenkaan huivi-ihminen. Aina huivit kyllä ovat löytäneet käyttäjänsä!

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi! Huivit ovat kyllä hyvä matkaneule.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis! Kaksivärisyys tuolla tavoin tehtynä onkin hieno.

  VastaaPoista
 5. Ihanan ilmava huivi ja hieno värivalinta. Huiveja on kyllä vaan niin kiva tehdä. :)

  VastaaPoista