sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Hienostuneita neuleita/Peened kudumid


Blogini viettää edelleen hiljaiseloa ja edelleen  aikani kuluu äidistä huolehtien.
En voi kuitenkaan olla hehkuttamatta uudesta neulekirjasta, joka juuri tupsahti postiluukusta. Neulekirjojen kanssa tahtoo olla näin, että ensin on kova innostus, sitten neulot siitä yhden mallin jos sitäkin ja koko kirja painuu unohduksiin. Aika hintavaksi tuo malli tulee.
Olen viime aikoina pystynyt hillitsemään intoani, mutta kun näin jossain kuvia tästä kirjasta, hurahdin heti. Jopa niin, etten tehnyt edes hintavertailua.

Blogi kipub endiselt olema puhkusel, veedan palju aega ema eest hoolitsedes.
Avasin nüüd hetkeks arvuti, et kiita uut raamatut, mis hiljuti mu postkasti libises.
Kudumisraamatutega kipub olema sedapsi, et ostad ta suurte plaanidega, siis teed sealt ühe asja kui sedagi ja seejärel vajub ta unustuste hõlma. Riiul muudkui täitub ja täitub ja tegelikult oled ostnud selle ühe mustri kõva hinnaga.
Olen suutnud end viimasel ajal kenasti tagasi hoida, aga kui nägin kusagil pilte sellest raamatust, andsin alla. Olin nii vaimustuses, et ei tulnud meelde  isegi hinnavõrdlust teha.


Jos teitä inspiroivat naiselliset hienostuneet pitsi- ja palmikkoneuleet, niin kirja on juuri sitä. Ainakin ne kolme mallia ovat  "haluan tehdä"-listallani, muuten top-down neuleita kaikki.
Ostospaikka minulla oli Book Depository.

Niisiis kui olete huvitatud naiselikult peentest kudumitest, soovitan seda raamatut soojalt. Igatahes need kolm mudelit on minu "tahan kududa"-nimekirjas. Kõik on muideks top-down kampsunid. Mina hankisin raamatu Book Depository kaudu.

3 kommenttia:

  1. Oi miten kauniita neuleita. Niissä on todella kauniita ja mietittyjä yksityiskohtia. Ei siis ihme, että et voinut vastustaa :)

    VastaaPoista
  2. Käsityökirjat toimivat myös inspiraation lähteinä, vaikka niistä ei mallin mukaan tekisikään :)

    VastaaPoista
  3. Minut sait nyt kyllä innostumaan. Kirja tilattu Bookysta. ;)

    VastaaPoista