perjantai 2. marraskuuta 2012

Kolmioita


Oikeanlaisessa langassa tulee kohokuvio hyvin esiin. Ostin Hulluilta päiviltä merinolankaa, joka pääsi nyt kauluriksi. Valitsin siihen kuvion, joka on nurjallakin puolella samanlainen.Lanka on miellyttävää, ehkä aavistuksen karhea merinolangaksi, mutta sellaisen kuvion kannalta oikein mainio. En raaskinut valmista työtä kostuttaa eikä kastella, pehmeyttä olisi tullut varmaankin lisää, mutta pelkäsin, että kuvio kärsii.Malli: oma, kuvio Moda 5/2012, s.45 (mekossa käytetty kuvio)

Lanka: Wendy merino (100% Super Soft Merino Wool)

Puikot: 3,75    Menekki n. 190 gr

KOLMNURGAD: Õige lõnga puhul tuleb reljeefne pind hästi esile. See merinolõng on ostetud Stockmanni Hulludelt päevadelt ja sobib minu meelest sellisele mustrile hästi. Valisin mustri, mis oleks mõlemalt poolt samasugune.
Lõnga on mõnus kududa, see on meriinolõnga kohta küll veidi kare, aga ma ei raatsinud tööd märjaks kasta, kuigi tulemus oleks ilmselt olnud pehmem. Tahtsin mustri reljeefsuse säilitada.


8 kommenttia:

 1. Kaunis , kaunis !
  Ja tuo on lämminkin, toisin kuin minun harvat tekeleeni :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi lämpimältä! Ja käytännölliseltä: ei tarvitse kietoa kaulaan montaa kertaa niin ettei tule tönkkö rengas kaulan ympärille, mutta silti peittää kaulan ja suojaa juuri parahiksi tämmöisinä tuulipäivinä, joita tänäänkin on ollut.

  VastaaPoista
 3. Mä olen suunnitellut aloittavani myös jonkunlaisen uuden kaulakeepin neulomisen, vai neuloisiko kuitenkin tällaisen huivimallisen. Ai sori, tarkempi tarkastelu (alin kuva) osoittaakin, että kaulalle kieputettava putkilo se taitaa olla tämä sinunkin. Mutta tollanen kolmiokuviohan olisi ihan kiva mullekin! :)

  VastaaPoista
 4. Tuollainen kauluri onkin kätevä ja merino onkin siihen ihanan pehmeää lankaa.

  VastaaPoista