perjantai 6. syyskuuta 2013

Työhuoneessa ja nukkekodissa

Poikani pääsi opiskelemaan haaveammattiaan ja muutti pois kotoa. Asuu onneksi samassa kaupungissa, mutta on se kaikesta ilosta huolimatta äidille haikea sopeutumisvaihe.
Päätin kääntää ikävän plussaksi ja ostin pojan huoneeseen itselleni kunnon työpöydän (käytettynä).


Nyt minulla on tilaa ja valoa!

Keskeneräinen nukkekotikin vaihtoi paikkaa ja sitä on nyt helpompi katsella eri kulmista.Isäntä on työhuoneessaan aina tietokoneella, ei ole läppäriä vielä hankkinut.
Rouvaa ei tässä talossa näe, hän on vielä alastomana laatikossa ja kaipaa kovasti räätäliä ja kampaajaa.Ruokailutila on maalaisromanttinen.Olohuonettakin hallitsevat naiselliset sävyt.Pieni keittiö odottaa ruuanlaittajaa.Vessa ja suihku.Makuuhuoneen täyttää iso sänky.Ullakkokerros on edelleen tyhjänä. Näpertelyyn ei millään riitä aikaa, vaikka onkin mukavaa puuhaa. Yritän mahdollisimman paljon tehdä itse, melkein kaikki huonekalut ja keittiön kaapit, kaikki matot ja suurimman osan sisustuksesta olen värkännyt itse.

TÖÖTOAS JA NUKUMAJAS
Poeg pääses ülikooli ja kolis kodust ära. Õnneks elab samas linnas, aga emale on see kõige rõõmu kõrval siiski raske kohanemisperiood.
Otsustasin leida asjast plusspoole ja tegin poja toast endale töötoa. Ostsin kasutatult suure töölaua ja olen tohutult rahul, et lõpuks ometi on mul ruumi ja valgust!

Pooleliolev nukumaja leidis ka uue koha ja nüüd on seda lihtsam igast suunast vaadata.
Seal on töötuba, kus peremees istub aina arvuti ääres, süliarvutit pole ta jõudnud veel hankida. Perenaist muide majas ei näe, tema on alles pakituna karbi sees ja ootab kannatlikult õmblejat ja juuksurit.
Söögituba on romantilises stiilis.
Ka elutoas valitsevad naiselikud värvid.
Väike köök ootab söögitegijat.
WC ja dušš.
Magamistoa võtab enda alla suur voodi.

Pööningukorrus on veel tühi. Pole kahjuks aega sellise minimeisterdamisega tegeleda, kuigi see on mõnus harrastus. Proovin võimalikult palju teha ise, näit. peaaegu kogu mööbel, köögikapid, kõik vaibad ja pisiesemed on ise tehtud.

8 kommenttia:

 1. Ihana nukekoti!!<33 tästähän ihan inspiroituu itsekkin! ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan mieletön nukkekoti, kuvat ovat kuin oikeasta kodista. =)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis nukkekoti sinulla. Paljon kauniita ja mielenkiintoisia yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 4. Onpa suloinen pieni maailma. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno nukkekoti ja pienoismaailma :)

  VastaaPoista
 6. Aivan upeita yksityiskohtia! Oikein sormet alkavat syyhytä kun noita katselee. Ja kai se on nukkekodin sisustuksen kohdalla samoin kuin oikeissakin neliöissä, eli sisustus ei ole koskaan valmis kun aina voi muuttaa, lisätä, muokata, tuunata, uudistaa tai vaihtaa jotain:)

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka upea ja viehättävä onkaan nukkekotisi! Paljon ihastuttavia yksityiskohtia.

  VastaaPoista