lauantai 18. huhtikuuta 2015

Vielä yhdet/Ühed veel


Olisiko toinen kerta elämässäni, kun neulon samalla kuviolla jo toiset sukat. Mikä kärsivällisyyden ilmentymä: neljä samanlaista!
Tällä kertaa osasin välttää ensimmäisen parin virheet eli käytin puoli numeroa pienempiä puikkoja.
Värivalinnasta pidän kovasti. Harmi, kun tuo antiikinsininen (onko sellaista väriä?) näyttää kuvissa niin eri siniseltä eikä sinapinkeltainen jää luonnossa niin pahasti sinisen varjoon.
Nämä sukat on tehty mun jalkaan!

Arvatavasti koon teist korda elus  kahed sokid sama mustriga. Milline kannatlikkuse näide: neljad ühesugused!
Seekord oskasin hoiduda esimese paari vigadest ja kasutasin pool numbrit peenemaid vardaid. 
Värvivalik mulle meeldib. Kahju ainult, et see antiiksinine toon (kas selline värv on olemas?) muudab pildistades värvi ja tegelikult ei peida ta sinepikollast nii domineerivalt kui pilt väidab.
Need sokid on nagu loodud minule!
Tarkistin värin Dropsin sivuilta. Väri 105 on siinä turkoosi. Molemmissa langoissa on sama värinumero, vaikka ne eroavat toisistaan selkeästi ja mielestäni vain vasemmanpuoleista voi sanoa turkoosiksi.

Vaatasin Dropsi lehekülgedelt värvinumbri järgi. See 105 on väidetavalt türkiis. Mõlemad pildilolevad lõngad on sama numbriga, kuigi selgelt erinevad toonid ja minu arust ainult vasakpoolset võib türkiisiks nimetada.

Malli/Muster: Senta socks (ravelry)

Lanka/Lõngad: Drops Fabel Uni Colour (105), Hjertegarn Sock Wool

Puikot/Vardad: 2,0 ja 1,5               Menekki/Lõngakulu: 81 gr

7 kommenttia:

 1. Upeat sukat. Ja villasukkakelihän vain jatkuu ja jatkuu...

  VastaaPoista
 2. Tosi sieviä sukkia kumpikin pari :)

  VastaaPoista
 3. Upeakuvioiset sukat!
  Ainakin tällainen kylmäjalkainen tarvitsee villasukkia melkeenpä ympäri vuoden, joten niiden neulomienen on minusta aina ajankohtaista :)

  VastaaPoista
 4. Upeat kiemurasukat! Ihanat värit molemmissa, mutta sininen ja sinapin keltainen on todella herkullinen yhdistelmä. Blogissasi on paljon kaikkea kivaa ja kaunista.

  VastaaPoista