perjantai 15. huhtikuuta 2016

Titanium


Taas yksi valmistunut matkaneule, kaikin puolin sopiva junamatkalle: ei liian vaikea, muttei yhtään pitkästyttävä. Pieniä muutoksia: ainaoikean sijasta tein raitoja.

Jälle rongis valminud kudum, igatpidi sobiv selleks otstarbeks: pole liiga keeruline ega ka tüütavalt lihtne. Tegin väikesi muudatusi: ripskoe asemel triipe.Malli/Mudel: Titanium by Heidi Alander

Lanka/Lõng: Wendy Roam Fusion (75% Wool 25% Nylon)

Puikot/Vardad: 3,5

Menekki/Kulus: 89 gr

Kuvassa näkyvä pusero on ikivanha ja iki-ihanasta Filatura di Crosa Missoni-langasta. Minulla on vyöte tallessa, siksi tiedän!

(Opettelen käyttämään uutta tietokonettani. Äsken se ilmoitti, että minun vanha printteri ei sovikaan yhteen tämän uuden Windows 10 kanssa. Ärrrr...!)

Minu kampsun pildil on igivana ja hästi mõnusast Filatura di Crosa Missoni-lõngast. Mul on silt alles, sellepärast on nimi meeles.

(Õpin oma uut arvutit tundma. Hetk tagasi ta teatas, et minu vana printer ei sobigi uue Windows 10-ga kokku. Paneb urisema...!)


11 kommenttia:

 1. Kaunis malli ja aivan mahtavan värinen lanka!

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja sopiva lanka tähän malliin. Itse olen tehnyt tätä mallia langoista, joissa värit vaihtuvat liian harvoin, enkä ole todellakaan saanut näin kaunista aikaan!

  VastaaPoista
 3. Pidän kovasti Heidi Alanderin huiveista ja tämäkin on aivan ihana malli. Raidat myös elävöittävät mukavasti pintaa. Hieno huivi!

  VastaaPoista
 4. Huivit ovat kyllä mitä parhaimpia matkaneuleita! Huivisi on kaunis. Raidat ovat hieno idea.

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi ja kivannäköistä tuo raitaneulepinta!

  VastaaPoista
 6. Hyvä langan ja huivimallin yhdistelmä. :)

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä kaunis huivi! Koristeellinen olematta kuitenkaan "liian" pitsinen. Varmasti tosiaan täydellinen matkahuivi :)

  VastaaPoista