perjantai 27. syyskuuta 2013

Joogasukkia

Jotain pientä on valmistunutkin. Minä käytän joogasukkia paljon, tässä taas yhdet. Villalangasta ja oma malli.



Pitää laittaa maisemakuviakin parin viikon takaa. Sää oli kaunis ja näköalat huikeat, mutta neulojalla enimmäkseen katse kutimessa.



Kaunis syksy on tulossa sellaiseen vaiheeseen, josta minä en enää pitää. Teen tuntiopettajana paljon iltatöitäkin ja lähden usein kotoa neljän-viiden maissa. Pyöräily vähenee ja pimeillä bussipysäkeillä palelut lisääntyvät. Marraskuusta helmikuuhun voisin nukkua talviunta. Toisaalta, miten lämpöä ja valoa osaisi arvostaa, jos ei olisi niiden vastakohtia.

Tuoksuherneitä poimin vielä tänään maljakkoon.


JOOGASOKID
Mina kasutan joogasokke palju, sain taas ühe paari villalõngast  valmis. 
Paar nädalat tagasi pildistasime kauneid merevaateid, tõsi, kudujal  kippusid silmad rohkem vardaid jälgima.

Sügis hakkab jõudma sellisesse järku, mis mulle enam ei meeldi. Käin mitmel päeval ka õhtuti tööl ja lähen kodust nelja-viie ajal. Rattaga sõidud vähenevad ja pimedates bussipeatustes lõdisemised lisanduvad. Võiksin magada novembrist veebruarini talveund. Teisalt, kas oskaks üldse soojust ja valgust hinnata, kui poleks nende vastandeid.
Lillherneid noppisin veel täna vaasi.

7 kommenttia:

  1. Kivat sukat tuollaiset minäkin haluaisin :)
    No sinä keksit, veneessäkin voi neuloa. Minä yritän muistaa ensi kesänä :)

    VastaaPoista
  2. Kivat joogasukat! Tuollaiset kärjettömät voisivat tulla tarpeeseen minullekin, olen nimittäin koko kesän hoitanut kynsisientä laittamalla joka ilta pihkalakkaa varpaisiin, ja niiden pitää antaa kuivua aika pitkään ennen kuin voi vetää sukat jalkaan tai mennä nukkumaan. Nyt alkaa olla sitten jo niin viileää, että kaipaisi sukkia iltaisin jalkaan lakan kuivumista odotellessa. Kärjettömät sukat voisi ratkaista ongelmani, niiden päällehän voisi sitten vielä vetaista unisukat nukkumaan mennessä. :) Enpäs ole tosiaan tätä tullut ajatelleeksikaan, joten kiitos kun omilla sukillasi annoit minulle hyvän idean! :)

    VastaaPoista
  3. Kauniit vihreät joogasukat. Ihania merimaisemia : )

    VastaaPoista
  4. Joogasukissasi on kiva kuvioraita. Toivottavasti syksy jatkuu kuivana ja aurinkoisena, jotta siitä saa ne hyvät puolet irti. :) Muista myös kynttilät ja lämpimät neuleet, puikoissa ja päällä! :D

    VastaaPoista
  5. Kivat sukat. Tuollaisia en ole ennen nähnytkään. Ovat varmaan hyvät joogatessa :)

    VastaaPoista
  6. Piipahdin pikavisiitillä blogissasi, ihana. Tänne tulen uudestaan oikein ajan kanssa.

    VastaaPoista
  7. Tuollaiset jooga-/tanssisukat on mullakin tarkoitus tehdä, tyttärelle. Löysin yhdestä käsityölehdestä ohjeen ja sitä aion kokeilla. Nuo sinun tekemäsi ovat kivan raikkaat!

    VastaaPoista