sunnuntai 23. elokuuta 2015

Tilkuista/Lappidest


Ikeassa ei tule käytyä kovin usein, korkeintaan kerran vuodessa.
Kuten tiedämme, se on paikka, josta niiden tuiki tarpeellisten ostosten mukana lähtee kylkiäisinä muutakin yhtä tarpeellista. Esimerkiksi tilkkurulla valmiiksi leikatuista palasista. Oikeastaan kaksi rullaa.
Kääröistä ei saanut selvää tilkkujen kuvioinnista, näin siis kotona syntyi jännitysmomentti rullia avatessa. Osa 20x20 tilkuista oli hiukan vinoon leikattuja eli siistimiseen meni jonkun verran aikaa, mutta ihan kivannäköinen saalis kuitenkin.

Ma ei käi kuigi tihti Ikeas, umbes korra aastas võtame selle reisi ette. Nagu teada,   on see koht, kust kõige vajalikuga läheb kui iseenesest kaasa palju muudki, nii öelda ka vajalikku. Näiteks valmislõigatud riidelappide rull. Õieti kaks rulli.
Pakendist ei saanud täit selgust, milliseid lappe see sisaldab. Kodus tekkis avades see lõplik põnevusmoment. Mõned lapid olid veidi viltuselt lõigatud ja korrastamiseks kulus omajagu aega, aga saak oli siiski täitsa huvitav.
Tilkuista syntyi nopeita projekteja.

Mõned kiireltvalminud tööd.

Kauppakassin tuunasin tarpeettomasta laukkupussista. Tilkkuja yhdistämällä kerrostalosta kasvoi pilvenpiirtäjä.

Kandekoti tuunisin mittevajalikust kotist. Lappe üksteise peale ladudes tuli korrusmajast pilvelõhkuja.


Seuraava työ on vielä toteuttamisvaiheessa.

Siin on üks pooleliolev töö.2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja olet tilkkurullasta saanut aikaiseksi - ja lisää kivoja juttuja on siis vielä odotettavissa :)

    VastaaPoista
  2. Noita minäkin olen katsellut, mutta vielä olen pystynyt hillitsemään itseni ja jättämään niput kauppaan. Hauska tuo pilvenpiirtäjä-kassi.

    VastaaPoista