maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kesää odotellessa/SuveootusesSilkkitoppi valmistui juuri ennen reissua ja sai näin ollen upeat kuvauspuitteet. Niin upeat, että teen siitä kohta oman postauksen.

Siidlõngast topp sai valmis just enne reisi ja saan seda esitleda väga ilusas miljöös. Nii ilusas, et teen selle kohta eraldi postituse.

Paikka on Etelä-Ranskaa, lämpötila + 25 asteen molemmin puolin, mahtavat maisemat, mukava seura ja hyvä ruoka. Oltiin viikko keskellä kesää.

Pildid on Lõuna-Prantsusmaalt. Sooja oli + 25 kraadi ringis, võrratud maastikud, mõnus seltskond ja hea toit. Käisime nädalakese suvega kohtumas.


Neuleen valmistumisvaiheista olenkin kirjoittanut. Pelkäsin, että 100 grammaa vihreää lankaa ei tule riittämään, siksi päädyin raidalliseen vaihtoehtoon, vaikka loppujen lopuksi langanmenekki olikin vain 106 gr.
Siitä tuli kevyt ja pehmeä toppi.

Kudumisprotsessist olen juba kirjutanud. Kartsin, et 100 grammist helerohelisest lõngast ei tule välja, sellepärast tegin triibulise. Lõpuks läks nii, et lõnga kulus kokku vaid 106 grammi. 
Sai kerge ja pehme topp.

Malli/Mudel: Etherial (Knitty spring+summer 2013)

Lanka/Lõng: BC Garn Tussah Tweed (100% tussah silk)

Puikot/Vardad: 2,5        Menekki/Kulus 106 gr


4 kommenttia:

  1. Kaunis toppi (ja ihanat maisemat :)).

    VastaaPoista
  2. Ihanat kesän värit sekä maisemissa että topissa. Olen vähän kateellinen noista 25 asteesta. Täällä naapurimaassa ei olla päästy edes kahteenkymmeneen kuin muutamana päivänä.

    VastaaPoista
  3. ♥oi ihanuus! Rakastan Ranskaa! Niin kaunis on toppisikin!

    VastaaPoista